>

Dagens tip til hvordan du kan spare penge på varmeregningen

Dagens tip til hvordan du kan spare penge på varmeregningen

Her kan du læse om dagens tip til, hvordan du kan spare på varmeregningen ved hjælp af træpiller. Det er måske ikke så aktuelt lige nu, hvor solen varmer boligerne godt op, men vi kan stadig risikere kolde aftener, og uanset hvad er det en rigtig god ide at være på forkant med vinteren, for det er aldrig til at sige, hvornår kulden banker på døren.
Træpiller er en rigtig god kilde til varme og fungerer perfekt som erstatning for den traditionelle varmekilde. Det er en miljøvenlig varmekilde, og så er træpiller meget billige i drift, og hvis du samtidig også finder en forhandler, der sælger billige træpiller af høj kvalitet, så er du rigtigt godt på vej.

Et godt råd er altid at have træpiller på lager, så du er klar til kulden, uanset hvornår efteråret indtræder. Du kan købe dine træpiller billigt hos Absolut Træpiller, som holder til ved den dansk-tyske grænse. Fordelen ved dette er, at du køber træpillerne til den tyske pris og sparer ligeledes penge på momsen.

Du kan med fordel slå dit træpille-køb sammen med en indkøbstur til Tyskland – på den måde kan man nemlig spare ekstra mange penge, hvis man fx køber stort ind af sodavand, spiritus og slik.

Dette var dagens tip til, hvordan man hurtigt og nemt kan spare penge på varmeregningen. Hvis du ønsker at læse meget om træpillernes mange egenskaber, så kan du blive meget klogere på både træpiller og træbriketter lige her.