>

8 gode grunde til at prioritere en frokostordning på arbejdspladser i København

frokost på arbejdet styrker

8 gode grunde til at prioritere en frokostordning på arbejdspladser i København

I København skal man ikke gå langt, før man støder på supermarkeder, caféer, kaffebarer, sandwichboder og pizzeriaer. København er nærmest kendt for sine mange muligheder for at finde lækre spisesteder eller take away steder til både morgenmad, frokost og aftensmad. Disse spisesteder og take away steder oplever typisk større ryk om morgenen inden folk møder på arbejde, ved frokosttid i forkostpauserne og om aftenen efter arbejdstid. Men andre ord, så besøger mange sultne københavnere hver dag de mange spisesteder, når de bliver sultne både før, under og efter arbejde.

Det er skønt med det pulserende liv i storbyen, og at københavnerne er glade for tilbuddene. Men for arbejdspladser i København kan det være forbundet med en udfordring, da de mange fristelser lige uden for døren betyder, at mange medarbejder hver dag forlader arbejdspladsen i frokostpausen i stedet for at holde frokostpause sammen med kollegaerne. At holde frokostpause sammen er forbundet med en lang række fordele, og derfor kan det være en ekstra god idé at prioritere en frokostordning på arbejdspladser i København, hvor tilbuddene er mange lige uden for døren.

Med en frokostordning sørger arbejdspladsen for, at fristelserne uden for døren bliver leveret direkte til arbejdspladsen, samtidig med kollegaerne får et pusterum sammen, hvor de kan være sociale og være sammen om noget andet end arbejde for en stund. Ved at tilbyde medarbejderne en lækker, velsmagende og bekvem frokostordning skaber I som arbejdsplads en kultur, hvor I kan være sammen om noget andet end arbejde, da medarbejderne ikke behøver at gå ud ad døren for at få lækker frokost. Med en frokostordning er lækker og velsmagende frokost nemlig tilgængeligt på arbejdspladsen.

Derfor bør du overveje frokostordningen på arbejdspladsen i København

Samvær og god frokost på arbejdspladsen har mange gavnlige effekter.

  1. En frokostordning skaber øget arbejdsglæde.
  2. Der bliver skabt en øget fællesskabsfølelse på arbejdspladsen.
  3. Man gør det sunde valg nemt og tilgængeligt.
  4. Frokostordninger bidrager til bedre humør blandt medarbejderne.
  5. Sund mad til frokost giver medarbejderne mere energi til arbejdsopgaverne.
  6. En forkostordninger med sund og nærende mad bidrager til øget effektivitet og produktivitet.
  7. Det har en positiv effektiv på samarbejdet mellem kollegaerne.
  8. Medarbejderne betaler et mindre beløb.

Hvor kan man få en frokostordning i København?

Som du kan se, så er der mange fordele ved at have en frokostordning. Som arbejdsplads i København, er der mange muligheder for at få en frokostordning, der passer lige til den enkelte virksomhed og dens medarbejdere. Hos froksotordninger.dk kan virksomheder indhente 3 uforpligtende tilbud på frokostordninger, der lever op til ønsker, præferencer og behov. Frokostordninger.dk samarbejder med et bredt udvalg af køkkener i København. Derfor er der gode muligheder for at få en sund frokostordning, en vegetarisk frokostordning, en vegansk frokostordning eller en økologisk frokostordning, alt efter hvad der matcher jeres ønsker og behov.