>

Brug for nye bilnøgler eller en bilnøgle kopi?

Brug for nye bilnøgler eller en bilnøgle kopi?

Autolåsesmed Marschall har som en del af Københavns Låsesmed bidt sig solidt fast som en af de største aktører indenfor låsetekniske opgaver for biler. Det var netop pga. en stigende efterspørgsel efter bl.a. bilnøgler, at afdelingen blev etableret.

I dag kan du derfor f.eks. få lavet bilnøgler eller en bilnøgle kopi inden for et døgn hos autolåsesmeden. Autolåsesmed Marschall Kan lave næsten alle typer af bilnøgler til næsten alle typer af biler. Undtagelsen er enkelte BMW-modeller, men ellers kan autolåsesmeden hjælpe med de fleste andre bilnøgle typer. Alle bilnøgler og bilnøgle kopi udføres med den højeste præcision og i den højeste kvalitet.

Skal du have nye bilnøgler, kan du også få lavet dem med eller uden startspærrer og fjernbetjening. Desuden er nogle bilmærker begyndt at bruge kreditkortlignende bilnøgler. Disse kan låsesmeden naturligvis også levere.

Har man nogle spørgsmål omkring nye bilnøgler, en bilnøgle kopi eller andre låsetekniske bilopgaver så er man altid velkommen til at kontakte Autolåsesmed Marschall.

Autolåsesmed Marschall anbefaler, at man får lavet et låsetjek, hvis man kun har en bilnøgle tilbage. Låsesmeden kan i den forbindelse omkode låsene, hvis man har mistanke om at nøgler er stjålet, eller bortkommet på mystisk vis.