>

Her kan du spare tid og kræfter under flytning

Renice kan hjælp med professionel rengøring

Her kan du spare tid og kræfter under flytning

Dem, der har stået i en flytning, ved, at det kræver hårdt slid og arbejde. Tanken om en ny bolig og arbejdsprocessen i at dekorere et nyt hjem kan give glæde og spænding, fordi der skal tages fat på et nyt kapitel. Men alt det hårde arbejde, som finder sted op til, kan til gengæld tage gejsten fuldstændig. 

Hvis du bor til leje, er der høje krav de fleste steder til, hvordan en bolig skal efterlades. Derfor er det også et område de fleste prioriterer ikke at gå på kompromis med, og det bør man med rette heller ikke, da man kan spare en masse penge på grundig rengøring. Derfor kan det netop være her, du skal investere tid og kræfter. Vil det så sige, at der rådes til ikke at prioritere en flot flytterengøring? Nej, det er det helt modsatte. For i stedet kan det være en fordel at kigge efter professionel hjælp i denne henseende. 

Renice er et rengøringsfirma, som er eksperter i blandt andet slutregnøring, og prioriterer højt at efterlade deres aftryk hos kunder som værende grundigt og professionelt. Rengøringsfirmaet hjælper til i Københavnsområdet og Nordsjælland, så snart danskere har brug for hjælp og kræfter til at få deres bolig til at skinne. 

Disse områder kræver ekstra grundighed

Hvis du gerne vil klare opgaverne selv, men har brug for en liste til at gå ud fra, så fremstilles her 3 områder, du skal være særlig grundig inden for samt nogle tricks til at få de svære rengøringsområder skinnende rent.

Rengøring af gulve

Rengøring af gulve er meget vigtig at være opmærksom på. Det skyldes, at gulvet er et af de dyreste områder, hvis du som lejer skal kvittere for at høvle gulvet eller lignende. Derfor er det en god idé at være på forkant med gulvet, hvis du flytter ind i en ny lejebolig. Du kan eksempelvis skåne gulvet ved at placere et tæppe under hårde overflader som sofa, seng eller spisebord. Det kan også skånes ved at købe filtpuder, som klistres på enten bordben, sofaben eller spisebordsstole. Flytter du ind i en nybygget bolig med nylakeret gulve, skal man som lejer være særlig bevidst om hårde overflader, da disse gulve kan være skrøbelige og vise tydelige tegn fra slid. 

Gulvet bruges hele tiden, og det er nærmest umuligt ikke at slide på, så det kan næsten aldrig syne som nyt uden at høvle det ned eller lakere. Et professionelt rengøringsfirma bruger en gulvmaskine, som sikrer at rengøringen bliver ud over det sædvanlige. Dette kan være værd at undersøge, hvorledes det er muligt at leje en maskine til rengøringen af gulv.

Rengøring af køkken

Køkkenet er meget krævende for en rengøring inden den store flyttedag. Det er igen et af de mest benyttede områder i en bolig. Derudover kræver et køkken ekstra rengøring, da fedt og kalk er med til at påvirke overflader, der kan gøre det særligt vanskeligt at få køkkenet til at skinne. I boligens hjerterum er det vigtigt at støvsuge alle skabe, kroge og hjørner samt tørre overflader af. Der er mange, som undervurderer ovnen under rengøring af køkkenet. Ovnen kan være helt næsten umulig at rengøre samt få fjernet de fastbrændte fedtområder. Men der findes en løsning, som er ganske simpel og meget nyttig. Du skal bruge natron, citron og sølvpapir. Start med at drysse natron i bunden af ovnen samt på lågens glasoverflade, når den står åbent. Pres derefter citronsaft udover natron og skrub din ovn rens med en sammenkrøllet sølvpapirskugle. Snavset forsvinder nemt, og din ovn kan ende med at se ud som ny. 

Rengøring af badeværelset

Badeværelset kan være et rum, hvor kalk virkelig bliver din fjende. Det kan både komme til udtryk på overflader af fliser, armatur og i toiletkummen. Men til toilettet er der en billig og nem løsning. I butikken Normal kan man købe en billig pimpsten, som skrubber toilettet helt ren for rustbrune tegn. Tag derfor et par lange gummihandsker på og skrub kummen fri for kalkbelægning med pimpstenen, så syner dit toilet kridhvidt som nyt.