>

Du kan altid regne med din låsesmed fra Frederiksberg

Du kan altid regne med din låsesmed fra Frederiksberg

En låsesmed på Frederiksberg, er ham du altid kan regne med. Har du låst dig ude, kommer han dig til undsætning, lige meget hvornår på døgnet at uheldet er ude, han har nemlig døgnvagt og hurtig udrykningstid, så du aldrig skal vente længe.

Har du haft indbrud kommer din låsesmed fra Frederiksberg ud med et trøstende skulderklap og gode råd til, hvordan du holder tyven ud af din bolig i fremtiden. Han lapper og forstærker dine dørkamme og skifter dine låse, så du kan sove trygt og ubekymret.

Din låsesmed fra Frederiksberg er meget mere end en døgnvagt

Men din låsesmed fra Frederiksberg kommer ikke kun ud i nødsituationer, selvom han med glæde hjælper, hvor han kan gøre en forskel. Låsesmeden fra Frederiksberg vejleder dig også til den helt rigtige sikkerhedsløsning. Både i forhold til dit hjem og din virksomhed. Måske du ønsker at få installeret adgangskontrol i dit hjem, så du kan holde bedre øje med, hvornår dine børn kommer og går? Eller måske du bare ønsker at have en nøgle, der fungerer til alle låsene i dit hjem. Det hjælper din låsesmed dig med.

Har du en virksomhed, kan låsesmeden på Frederiksberg både hjælpe dig med adgangskontrol, så kun dem der skal have adgang har det. Samtidig gør adgangskontrol dig i stand til oprette specielle adgangsniveauer, så rengøringsmanden f.eks. kun har adgang inden for et bestemt tidsrum om morgen eller efter normale arbejdstider osv. Hvis låsesmed hjælper dig med at få installeret adgangskontrol, slipper du også for at omlægge låsene, hver gang der mistes en nøgle, i stedet spærrer du bare nøglebrikken.

Måske du skal have en samarbejdsaftale med din låsesmed?

Har du en større virksomhed vil din låsesmed også kunne hjælpe dig med porttelefonanlæg og parkeringsanlæg, så der er styr på, hvem der kommer og går og benytter sig at din virksomheds faciliteter.

Er du chef for et boligselskab, vil din låsesmed fra Frederiksberg også kunne assistere dig her. Ringer eller skriver du til ham kan i får en aftale på plads, der siger at han vedligeholder og reparere både låse, døre og dørtelefoner. Er I ved at få bygget et nyt boligkompleks kommer han også gerne ud og hjælper jeres til det nye lejlighedskompleks sikkerhedsløsning. Så de nye boliger og beboer allerede på forhånd er sikret mod indbrud og andre ubudne gæster.